Βιογραφικό

Σοφία Δαλάκα

Είμαι απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του τμήματος Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονία, κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Σπουδών (M.Sc.) στην Ειδική Αγωγή από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και εκπαιδευμένη Γνωστική Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεύτρια από την Ελληνική Εταιρεία Γνωστικής Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας (ΕΕΓΣΨ) (πιστοποιημένη από την EABCT).

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ
ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Από το 2011 εργάζομαι ως ψυχολόγος στην Ελληνική Αστυνομία, προσφέροντας υπηρεσίες συμβουλευτικής και Γνωστικής Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας. Συνεργάζομαι με την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων και την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων ως πραγματογνώμονας.

Επιπρόσθετα συμμετέχω σε επιτροπές ελέγχου καταλληλότητας οπλοφορίας αστυνομικών και σε επιτροπές επιλογής προσωπικού για την Ελληνική Αστυνομία.

ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΚΟ
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

2021​
Ιδιωτικό Γραφείο
Ιδιωτικό Γραφείο

Από το 2021 διατηρώ ιδιωτικό γραφείο ως ψυχολόγος στη Θεσσαλονίκη και προσφέρω υπηρεσίες συμβουλευτικής και Γνωστικής Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας σε ενήλικες και εφήβους.

2020
Γνωστική Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία
Γνωστική Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία

Το 2020 ολοκλήρωσα το τετραετές πρόγραμμα εκπαίδευσης στη Γνωστική Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία από την Ελληνική Εταιρεία Γνωστικής Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας (ΕΕΓΣΨ) και είμαι εκπαιδευμένη συντονίστρια στο πρόγραμμα εκπαίδευσης γονέων «Σκέφτομαι και Πράττω».

2012
Τμήμα Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής
Τμήμα Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής

Το 2012 πέρασα με κατατακτήριες εξετάσεις στο Τμήμα Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής  Πολιτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (κατεύθυνση Ειδικής Αγωγής) και κατόπιν συνέχισα τις σπουδές μου στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Ειδίκευσης στην Ειδική Αγωγή του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

1998-2011​
Ελληνική αστυνομια
Ελληνική αστυνομια

Από το 1998 έως το 2010 εκτελούσα τα υπηρεσιακά μου καθήκοντα ως αστυνομικός σε υπηρεσίες της Θεσσαλονίκης και το 2011 μετατάχθηκα στην Υγειονομική Υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, όπου εκτελώ μέχρι σήμερα τα καθήκοντα μου ως ψυχολόγος.

2000
Τμήμα Ψυχολογίας
Τμήμα Ψυχολογίας

Η αναζήτηση γνώσης και η επαγγελματική ανησυχία με οδήγησαν στο να συνεχίσω τις σπουδές μου και το 2000 πέρασα με το σύστημα πανελληνίων εξετάσεων στο Τμήμα Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Με την ολοκλήρωση των σπουδών μου  απέκτησα άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου (24/30288)

1998
Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων
Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη. Το 1998 εισήλθα  με το σύστημα των πανελληνίων εξετάσεων στην Ελληνική Αστυνομία, στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Ξάνθης.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η εκπαίδευση μου στο Πρόγραμμα Εξειδίκευσης στη Γνωστική Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία Παιδιών και Εφήβων, καθώς και η παρακολούθηση του προγράμματος  Εξειδίκευσης στη Γνωστική Συμπεριφορική ομαδική ψυχοθεραπεία, από την Ελληνική Εταιρεία Έρευνας της Συμπεριφοράς – Παράρτημα Μακεδονίας.

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για να σου προσφέρει την καλύτερη εμπειρία χρήσης. Δείτε την Πολιτική Απορρήτου